Кога ќе ги оставиш децата сами на кратко – а тие се отфазла палави (снимка)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Мајка објави снимка на ТикТок со која сакаше да покаже што направиле нејзините непослушни деца поради нејзино невнимание, а тоа наиде на осуда на социјалните мрежи.

@genarocortez07♬ sonido original – Genaro

Некои корисници на социјалната платформа коментираа дали навистина мајката била толку невнимателна и дали децата се навикнати да прават такви работи, или за мајката да направи шоу, на децата им „подметнала“ нешто хранливо, па сосема опуштено излегла од дома, за кога ќе се врати да сними смешна, но за многумина загрижувачка сцена.