Мајтап

Ќерката тинејџерка со белокос маж во кола

Налутен таткото почнува да ја испрашува ќерката тинејџерка која штотуку се враќа дома:
Ќерко, денес, одејќи по улицата, те видов зад воланот на автомобил, а заедно со тебе седеше симпатичен, човек со бела коса.
Доста бе, тато! Ништо лошо не сум направила. Автомобилот беше авто школа, тој маж е мојот инструктор по возење. И ако сакаш да знаеш, тој си беше со кафеава коса пред да се качи во автомобилот.

Advertisements
To Top