Луѓето и животните можат и треба да живеат во слога – видео кое ќе ве трогне


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На лосот дефинитивно му беше одброено времето до скончание бидејќи веќе немаше сили да се бори со мразот и ладната вода во смрзнатото езеро во кое западнал. За среќа, тука беа добронамерните луѓе кои му помогнаа да се пробие до брегот, на суво, и да не смрзне до смрт.