Вебкафе

Забеганиов ја истетовира својата „гола“ мачка – на интернет го отепаа со коментари

Рускиот фанатик за тетоважи, Александар, решил да ја „украси“ со некоја тетоважа и неговата „гола“ мачка Демон. И како после да не го реметат со коментари, кога фатил да се изживува со кутрото животно.

Advertisements
To Top