Ким и Кло се грабнаа за облеката од Канје

Ким и Кло Кардашија на егзотично провокативен и интригантен начин ја промовираат дизајнерската облека од линијата на сопругот на Ким, раперот Канје Вест.

29-11-kim_and_khloe_kardashian1

Кога има вакви жени во фамилијата, Канје не мора многу да се замара и оптеретува со барање и ангажирање на модели кои ќе му ги промовираат „крпчињата“. Работата е завршена кога ќе ги пушти сестрите малку да провоцираат и да се допираат.

29-11-kim_and_khloe_kardashian2