Шерцингер дрско провокативна на X-Factor


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


38-годишната пејачка Никол Шерцингер се појави во жирито на шоуто во прилично провокативен фустан со кој дрско ги истакна градите во преден план.

159692, Nicole Scherzinger out and about in Mayfair. London, United Kingdom - Sunday, November 27, 2016. Photograph: © Palace Lee, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Заводливата пејачка видливо го зголемила обемот на усните, а според многумина и градите ѝ се со изменета големина веќе некое време.

29-11-nicole_scherzinger6

29-11-nicole_scherzinger8

159692, Nicole Scherzinger out and about in Mayfair. London, United Kingdom - Sunday, November 27, 2016. Photograph: © Palace Lee, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Никол, за која се смета дека има сериозна врска со бугарската тениска ѕвезда Григор Димитров веќе речиси една година, во кого вели дека ја пронашла љубовта, гордо покажува сè што поседува, без да обрнува внимание на критичарите.

159692, Nicole Scherzinger out and about in Mayfair. London, United Kingdom - Sunday, November 27, 2016. Photograph: © Palace Lee, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

159693, X Factor judge Nicole Scherzinger returns to her London hotel after the performance of rapper Honey G. was interrupted.London, United Kingdom - Sunday, November 27, 2016. UK PAPERS OUT Photograph: © PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

29-11-nicole_scherzinger5

29-11-nicole_scherzinger7

29-11-nicole_scherzinger9