Каков импресивен удар на Трамп! (снимка)


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓На финалниот дуел од светскиот турнир во снукер со легендата Рони О’Саливен, Џад Трамп изведе два фантастични удари кои кај публиката и коментаторот предизвикаа восхит и воздишки. Особено импресивен и храбар беше вториот од тие два.