Спорт

Каков гаф: Паје се изрезили на претставувањето!

Францускиот репрезентативец Димитри Паје вчера го комплетираше трансферот во Олимпик Марсеј, а денес и официјално беше претставен на пресконференција.

На претставувањето не помина се во најдобар ред за Паје бидејќи направи неверојатен гаф!

Додека одговараше на прашање на еден новинар, Паје малку се збуни и глагол кој се користи за две употреби, па наместо да каже дека е спремен за игра, рече дека е спремен за во тоалет.


payet by goloviliga

Advertisements
To Top