Како Шекил О’Нил „прича српски“

По уште еден сјаен меч на кој постигна 38 поени во плејофот против Портланд и со неговиот Денвер израмни на 1-1 во серијата, Јокиќ се вклучи во емисијата кај што Шекил О’Нил е домаќин.

„Сјајна игра брате“, проба да му каже Шекил на српскиот репрезентативец од Сомбор, но слабо разбирливо беше.