Вебкафе

Како на „Need For Speed“: Стравично излетување на Peugeot 207 на автопат во Полска

Автопатот на кој се случи оваа стравична несреќа се наоѓа во близина на Катовице, Полска. За истиот веќе некое време се зборува дека е многу опасен, па неретко има вакви снимки од сообраќајни незгоди.

Ова е токму таква ситуација, а на снимката се гледа како возачот на бел автомобил марка Пежо, модел 207, губи контрола врз возилото а потоа автомобилот удира во бочниот насип од автопатот и се превртува повеќе пати.

Автомобилот е целосно уништен, а најважно е тоа дека никој немал посериозни повреди после несреќата.

To Top