Јазичен предизвик: Македонски VS бугарски јазик


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Тоа за нас што е Шведска, за Бугарите да ти било Швајцарија – и други маки…