Јапонска прецизност: Возот доаѓа, внимавајте што се случува со шините! (видео)

Во големите градови е многу важно сообрајќајот совршено да функционира. Мал застој или неправилен ред на сообрајќајната инфраструктура може да доведе до километарски колони.

Јапонската железничка мрежа е една од најмодерните во светот, а ова видео тоа го демонстрира на најдобар начин.