Галерии

Јахти, пари, фраери и убавици: За „златната младина“ од Инстаграм летото е во полн замав

За богатите деца од Инстаграм летото е во полн ек, а со него доаѓаат и лудите забава во кои секојдневно уживаат.

Инстаграм профилите од богатите наследници од сите страни на светот се преплавени со фотки од приватни авиони, егзотични места, песочни плажи, луда забава, фраери и згодни девојки, а летото календарски уште не е ни стигнато.

A post shared by A Z (@elcapitan125) on

A post shared by Jeff Smith (@realblackvelvet) on

A post shared by arnold putra (@arnoldputra) on

A post shared by A.F ?? • ?? (@allefoglia) on

A post shared by A.F ?? • ?? (@allefoglia) on

A post shared by Steven Sachs (@stevenrsachs) on

A post shared by m o s h y ? (@julia.moshy) on

A post shared by Bryan (@bryanoffizial) on

A post shared by C. Diddy (@diddy_style) on

A post shared by C. Diddy (@diddy_style) on

A post shared by C. Diddy (@diddy_style) on

To Top