Ја снимаше Месечината, кога покрај неа прелета нешто што го запрепасти (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Типот, веројатно уште еден вљубеник во вселенскиот простор, особено импресиониран од нашиот природен сателит, ја снимаше Месечината и нејзините кратери.

Видеото нема ништо досега невидено, сè до 1 минута и 18 секунди од снимката, кога се појавија трите „нешта“.