Изведба која мора да ја чуете: Најпсиходеличната верзија на Another Brick In The Wall од Пинк Флојд

Инструментот се вика гајагеум и е стар корејски 12-жичан инструмент кој датира од 6-от век. Типката која ја „везе“ Anther Brick In The Wall од Пинк Флојд на него се вика Луна.

Таа има направено повеќе изведби на познати песни на овој егзотичен и психоделичен инструмент. А најпсиходеличната изведба на култната песна од Пинк Флојд ја имате на видеото.