Ивица Пуљиќ VS протестирачите пред американскиот Конгрес – не можат тие толку да врискаат колку што може тој да биде „искулиран“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Репортерот на Ал Џезира од Вашингтон, Ивица Пуљиќ, покажа што значи балканска новинарска воздржаност и смиреност кога беше опкружен од нервозните и развикани протестирачи и поддржувачи на Доналд Трамп пред американскиот Конгрес, од каде се обидуваше пред два дена да известува за ситуацијата таму. Каков цар! 😀