Ивет Холцворт и Мирослав Тадиќ – совршен спој на виолина и акустична гитара


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Концерт на дуото Ивет Корнелија Холцворт на виолина/виола и Мирослав Тадиќ на акустична гитара/баритон гитара во рамки на овогодинешната програма на Никшиќ Гитар Фестивал. Зборови не се потребни – уживајте.