Италијански планински импресии – видео од кое застанува здивот


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Доломитите се импозантна планинска импресија на која природата не штедела кога „ставила рака“ да ја изваја на најпрефинет начин. Фантастично „возење“ со глетки и музика. Уживајте.