Видео

Им појде во џандарска со палка, сакаше да крши – но, работите тргнаа наопаку

Во моментот кога типот мавташе со палката, еден полицаец се враќаше во станицата, која се наоѓа во Калифорнија, САД. Остатокот од ситуацијата – на видеото подолу.

Advertisements
To Top