И ван дер Сар му симна капа за оваа серија одбрани на голман од шестата англиска фудбалска лига (снимка)


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Голманот на англискиот фудбалски клуб Вејмут, кој игра во шеста лига, Рајан Сандфорд, на мечот меѓу неговиот тим и клубот Бат бранеше нешто што не може да се изведе ниту на Сони Плејстејшн.