И „ангелите“ од Victoria’s Seceret можат вода да им носат на овие секси селанки


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Да бидеме реални, кога некој ќе ви спомне селска мома или селанка, сигурно првото нешто што ви излегува пред очи и ви се врти во глава не се вакви девојки како овие во прилогот подолу.

Во зависност од местото на живеење, сите имаат различна, ама во секој случај стереотипна претстава за селска девојка.

Но, овие девојки од едно кинеско село во секој поглед ги рушат сите стереотипи и табуа кога станува збор за изгледот на девојките од руралните средини. Тие се сè она кое со сигурност никој од нас не го очекува. Ѕирнете ги фотографиите за да ви стане јасно за што ви зборуваме.

На крајот, ќе се согласите дека кинеските жени се навистина поседуваат егзотично привлечна убавина.