Хорор пад: Целиот стадион се загрижи за овој фудбалер!

Франко Краневер имаше многу среќа за време на натпреварот помеѓу неговиот Алдосиви и Арсенал во аргентинската лига.

Се играше 14-та минута кога овој фудбалер незгодно падна на глава. Во прв момент се исплапија сите присутни на стадионот и помислија дека Краневер го скршил вратот…за среќа се беше во ред со него.