Видео

Хипнотизирачко видео од стадо овци снимени со дрон

Лиор Пател, фотограф од израелскиот град Хаифа, со дрон го снимал движењето на стадо овци во период од неколку месеци, додека стадото се преселуваше на летните пасишта. Истото го објави на Фејсбук. На негово големо изненадување, видеото стана вирален хит на социјалните мрежи набрзо откако беше објавено.

To Top