Хиделстон на слатки маки: Пред вакво раскошно деколте очите сами бегаат натаму


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓



На лондонската премиера на филмот Kong: Skull Island, актерот Том Хиделстон ја поздрави и позираше со актерката Бри Ларсон, која на црвениот тепих продефилира со импресивно, раскошно и длабоко отворено деколте. Нормално, Хиделстон се најде на слатки маки не можејќи да си го прибере погледот од градите на Ларсон.