Нуркачот виде ајкула со нож забоден во главата – погледнете што направи тој


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Инструкторот по нуркање при една нуркачка сеанса кај Кајманските острови забележа ајкула која плива со кујнски нож забоден во нејзината глава. Еве како реагираше нуркачот.