„Гори, гори јасно“: Го запали својот Mercedes AMG GT63 S – не е познато дали заради „лајкови“ или од нервоза


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Дваесетгодишниот Михаил Литвин, казахстанскиот Тик Ток автор, го запали својот Mercedes „AMG GT63 S“ на една ливада во Русија.

Заради што Михаил се одлучил на ваков потег не е познато, а најверојатно е поради големиот број дефекти и поради тоа што автомобилот почесто му бил на сервис отколку што го возел.

Секако, се поставува и прашањето дали ова палење е направено поради лајкови, прегледи и популарност, а постои и сомнеж дека скапиот Mercedes, всушност, и не е запален, туку дека сè е монтажа.