Го викаат Балотели во ММА тепачките – видете ги неговите движења во рингот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Марк Дајакис е ММА фајтер со атрактивни и импресивни боречки движења и удари во рингот. Овој нокаут од видеото подолу се случи минатиот викенд против Тиму Пакален.