Го отепа: Кратка ММА борба меѓу Дикаев и Шабанов – го реши со еден удар!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Рускиот фајтер Свјатослав Шабанов е во црвени, а досега непоразениот Чеченец Али Дикаев во зелени. Борбата траеше само 13 секунди.