Секси и заводлива: Шарапова во топ форма


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


30-годишната Марија Шарапова во април му се врати на тенискиот спорт по 15 месеци суспензија.

Тенисерката не губеше време: се одмори, заврши курс на бизнис школата на Харвард и излегуваше со некои момчиња. Вистина, никој не успеа да го освои нејзиното срце и сѐ уште го бара вистинскиот маж.

Последниве денови таа го покажа своето идеално тело во црно бикини.