Финтите на Мансур


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Мансур Бахрами (26. април, 1956 година) е бивш професионален тенисер со иранско потекло и француско државјанство од 1989 година. Со не баш некоја импресивна кариера во сингл натпреварите, Мансур стана хит на тениските терени со неговите тениски трикови, удари и „фламбојански“ стил на игра повеќе за забава и атракција. Уживајте во дел од неговите финти.