Фатална русокоса која растура со фудбалската топка


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Ада Хегерберд е добитничка на признанието „Златна топка“ за најдобра фудбалерка на светот за 2018 година. Со тоа, оваа Норвежанка стана првата фудбалерка во историјата на која и е врачено ова признание.

Прославата за добивањето на заслужениот трофеј не можеше да и го расипе ниту Ди Џеј Мартин Селвејг со невкусното прашање „дали може да им покаже како тверка“.