Галерии

Фантастични „фото замки“ на животинскиот свет во Националниот парк „Маврово“

Фотографии од животни во НП Маврово. Фотографиите се снимени преку поставување на “фото замки„ поставени со помош на нашите пријатели од Македонското Еколошко Друштво – МЕД. Сите фотографии можете да ги погледнете ТУКА.

To Top