Вебкафе

„Еволуцијата на танцот“ – Фејсбук видео од над 22 милиони прегледи

Еволуцијата на танцот и промените во танцовите стилови од 1920-те до 2000-та година во едно видео стана вирална Фејсбук снимка која е хит на социјалните мрежи.

„Еволуцијата на танцот“, пишува покрај видеото кое е објавено на страницата „Road 2 Profesional DJ“, а за само една недела само на Фејсбук го прегледале повеќе од 21,5 милиони луѓе.

To Top