Галерии

Импресивни подводни фотографии на нуркачкиот центар „Акватек“ од Белчишко блато

Тимот на нуркачкиот центар „Акватек“ на нивната Фејсбук страница сподели импресивни и восхитувачки подводни фотографии од мочуриштето Сини Вирој, познато и како Беличишко блато, лоцирано меѓу селата Беличишта и Ново Село.

Следете ги „Акватек“ на нивната Фејсбук страница, има што да видите и научите.

To Top