Вебкафе

Пилотот на разглас за време на летот му кажа дека ќе стане татко (снимка)

По одмор во Лас Вегас, млад брачен пар се враќаат од авантурата во најлудиот град на забавата, разузданоста и коцката. На враќање кон дома со авион, сопругата реши малку да му го зачини патувањето на сопругот.

Со намера да ја покаже својата креативност сопругата одлучува веста за проширување на семејството да ја соопшти пилотот.

Изнесувањето на интимни работи пред луѓе не е секогаш пријатно. Тоа го доловува и ликот на сопругот кога ќе ја слушне веста. Бремената жена сигурно очекувала друга реакција.

To Top