Мајтап

„Еволуцијата“ на мажот

30 годишен маж во 1022 г.
– Живеев исполнет живот!
30 годишен маж во 1822 г.
– Имам 10 деца.
30 годишен маж во 2022 г.
– Не сум спремен за сериозна врска!
30 годишен маж во 2122 г.
– Мамо, ми се кака!

To Top