„Еден на еден“ со Златната деветка и единствената “Златна копачка” од Македонија – Дарко Панчев

Интервју во „Еден на еден“ со легендарниот напаѓач на Вардар, Црвена Звезда, Интер и македонската фудбалска легенда Дарко Панчев.