Славни

Дури да направат „од играчка – плачка“: На Одинцова изгледа ѝ е досадно

Убавицата Вики Одинцова реши да ја предизвикува „онаа незгоднана жена со качулка и остра коса в рака“, па со Марвин заминаа за Дубаи, за да го снимат ова бесно видео.

Advertisements
To Top