Досега најдоброто од трибините на Светското првенство во Русија

Светското фудбалско првенство во Русија веќе една недела е во полн ек, денес е неговиот осми ден. Тоа е веќе достатно долго време за да се направи една колекција од убавици кои ги красеа и збогатуваат со своите емоции и жестокост во навивањето трибините на руските стадиони.

Фото репортерите не ја пропуштаат секоја прилика да ги уловат жешките и згодни навивачки од сите страни на светот кои во моментов се собрани во Русија.

 

491932573MT00013_Colombia_v