Да ти е ќеф да те претресат: Жешки граничарки откачија на корејски рап (видео)

За едно видео да стане вирален хит на интернет не треба многу „материјал“ и креативност, како што покажува праксата. Голотија, а уште повеќе женска голотија, и тоа како ќе заврши работа „за сите пари“.

Уште еден пример кој оди во прилог на оваа теза е видеото на кое полуголи украински граничарки танцуваат на песна на корејски рапер, кое нормално (оти ова очигледно е нормално во денешно време) стана вирален хит на социјалните мрежи.

Девојките кои се облечени само во долна облека и во делови од униформи, танцуваат и се забавуваат на снимките. Се било документирано на забавата која граничарките ја направиле во селото Оршанетс во регионот Черкаси во Украина.

Видеото е поставено на Фејсбук пред неколку дена и станал голем хит откако го споделил украинскиот телевизиски водител Руслан Котсаба.