Домови-кутии: Живот во субстандардни услови


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Следниот пат кога ќе се жалите дека немате доволно простор во домот, дека ви е тесно во двособен проширен стан или трособен стан, па сакате двокатна куќа, сетете се на овие услови во кои живеат некои луѓе во светот и бидете благодарни и ценете го тоа што го имате.