Џака со Кока-Кола пред пеналите со Франција – хит на интернет

Швајцарија ја елиминира Франција после изведување на пенали, а во центар на внимание беше Гранит Џака, кој си зема шишенце со Кока Кола пред пеналите и стана хит на социјалните мрежи.

Секако, сите веднаш почнаа да го провоцираат Кристијано Роналдо, кој кажа дека не конзумира Кока Кола на една од пресконференциите.