Славни

Дејвид против Ромео – стара школа против млада крв

Дејвид Бекам и неговиот син Ромео си ги одмерија силите и вештините во тенис со нозе. Тоа беше пресметка меѓу старата школа и младата крв во која помладиот си доби заслужена лекција.

Ромео даде се од себе за да го победи својот татко, но, иако младиот Бекам покажа дека знае добро да игра со топка, сепак беше јасно дека тоа не е доволно за да се победи многу поискусниот и подобар ривал.

Ромео одлично започна, Дејвид одговори во ист стил. Стори сè што и неговиот среден син, но се беше многу по маестрално.

Ромео доби лекција, а Дејвид беше задоволен поради тоа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

To Top