Видео

АПЛАУЗ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ!

„Аплауз за здравствените работници! Посветено се грижат за своите пациенти. Во првите редови против КОВИД-19“, напиша на својот Фејсбук профил министерот Венко Филипче покрај видеото кое го сподели.

To Top