Брза помош „од пеколот“: Додека одат на интервенција ја грмат Final Countdown


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Забеганото амбулантно возило од брза помош кое брза по улиците со вклучена сирена од која, наместо звукот за предупредување, грми Final Countdown беше снимена во САД.

Можеби и пациентите „умираат од смеа“, кој ќе ги знае. Еве како изгледа оваа рокерска амбулантна кола во акција.