Брутално претепување: Отиде да ја тепа комшивката оти спиела со мажот ѝ, но…

Наиде на претерано тврд орев. Другава не само што испадна далеку поопасна, туку ова воопшто не е тепачка туку еднострано брутално претепување. Комшивката буквално не промаши, сите удари до еден ѝ беа конкретни и прецизни.