Брутално: Џенифер Лоренс и Крис Прат се понижуваа со меѓусебни навреди

Целта на препукувањето со навреди, очи во очи, седнати еден спроти друг, е еден од нив да излезе победник кога другиот ќе се скриши и откаже под притисок на навредите од противникот. Секако, навредите не треба да ги сфатат лично, бидејќи ова е само уште едно медиумско шоу.