Боки со цимерите


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Фотографија на која Бојан Јовановски е сликан со цимерите од затворската ќелија во КПУ Идризово, беше споделувана на социјалните мрежи.

На фотографија Боки е со цимерите од затворот и роденденска торта веројатно за некој од присутните на сликата.

Е сега, како телефонот се нашол во затворската ќелија, па и со пристап до интернет, тоа ќе треба да го испита затворската служба како и да открие кој замижал на оваа роденденска забава, ако им е гајле за тоа.