Бијонсе со близначната трудничка фотосесија: „Во мене чукаат три срца“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бијонсе ја објави својата втора бременост, а веќе има нова вест – првата нејзина трудничка фотосесија со близнаците, со која ги изненади и медиумите и јавноста.

35-годишната ѕвезда ја вклучила и Блу Ајви во фотосесијата. Очигледно поп ѕвездата подолго време ја криела бременоста.