Безобразен прилепски поштар ја гази пратката за да ја стави во сандаче (видео)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Погледнете како прилепски поштар се справува со поштенска пратка. За среќа, пратката го издржа ќотекот, но поштенското сандаче беше видно оштетено, пренесува прилепскиот портал 10без10 кој ја објави и снимката.

Сопственикот на пратката изјави дека поштарот ќе добие соодветна пријава, со цел да се спречи ваквото недолично и несовесно однесување во иднина.